Pokalturnering bridge  Pokalturnering

Velkommen til Vinoble Cup 2011!!

 

Vi har nu åbnet for tilmelding til turneringen! Den hedder Vinoble Cup 2011 fordi finalen først spilles i efteråret 2011.
Meen - inden skal vi gennem op til 10 runder…
De indledende runder, dvs. runderne 1-4 afvikles uden deltagelse af hold med spillere, der er tilmeldt den åbne divisionsturnering i sæsonen 2010-2011.  De er simpelthen seedet til (mindst) runde 5. Der er dog andre skrappe hold med og man risikerer altså at få tæv af nogle skrappe drenge/piger, men så får man en chance mere! Se bare:
 
Vi gør således:
I de indledende runder trækker vi lod i 2 puljer adskilt af Storebælt. Enkelte fynske hold kan komme i pulje med Sjælland for at få det til at gå op. Kampene trækkes så der maksimalt er 150 kilometer mellem holdkaptajnernes adresser.
Du kan se spilledagene ved at klikke på ”turneringsplan” ude til venstre og de er de såkaldte officielle spilledage. Kampene skal afvikles senest den officielle dag og med start klokken 13, hvis man ikke er blevet enige om andet. Det er dog tilladt at finde en tidligere spilledag, hvis man kan blive enige om det med modstanderne, men sæt allerede nu kryds i kalenderen de officielle dage.
Runde 1: Her deltager alle useedede hold.
Runde 2A: Denne runde er for vinderne fra runde 1.   Vinderne fra runde 2A går direkte til runde 4. Taberne fra runde 2A skal spille i runde 3
Runde 2B: I denne runde spiller taberne fra runde 1. Det betyder, at selvom du taber i 1. runde skal du spille i runde 2. Taberne her fra runde 2B har tabt 2 gange og er slået ud af turneringen, mens vinderne skal spille i runde 3.
Runde 3: I denne runde spiller hold der har vundet 1 kamp og tabt 1 kamp (eller omvendt: tabt 1 kamp og siden vundet 1 kamp…) Taberne fra runde 3 er ude, men vinderne kommer med i runde 4.
 
Runde 4 og frem: Taberne er ude, vinderne videre til næste runde…
Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til mig på pokal(snabel-a)fougt.dk eller evt. ringe på 4075 47 16 (efter 20. juli)
Prisen er 250 kr. pr hold pr. runde.
Nu mangler du bare at tilmelde dit hold - klik på ”tilmeld hold” oppe i højre hjørne.
Velkommen til
 
Jens Ulrik Fougt
Turneringsansvarlig

Copyright © 2003-2019 Aalborg Data ApS. Alle rettigheder forbeholdes.  
Kontakt Aalborg Data ApS