Pokalturnering bridge  Pokalturnering
Pokalturneringen

 

Velkommen til Danmarks Bridgeforbunds pokalturnering

 

Pokalturneringen har været spillet siden 1963. Listen over vindere tæller en række af dansk bridges største navne: Axel Voigt, Stig Werdelin, Steen Møller, Lars og Knut Blakset. Men også mindre kendte spillere har kæmpet sig langt frem i turneringen og i nogle tilfælde vundet. Pokalturneringen er nemlig stedet, hvor alle kan stille op og skabe en overraskelse eller to.

Kampene i pokalturneringen afvikles altid privat og er som regel en hyggelig affære. Der er eksempler på, at hold har sagt ja til mere kortspil og overnatning efter afslutningen af den officielle match.

Spil med i pokalturneringen og få chancen for at møde nogle af de store - og måske vinde et mesterskab.

Tilmeldingen til pokalturneringen 2020 er nu åben. Tilmeldingsfristen er søndag den 15. september, og første spilledag er søndag den 6. oktober. Tilmeld dit hold her.

 
Systemet har ikke oplysning om hvilken turnering du kigger på. Vælg turnering inden du går videre.
Det kan være fordi der er gået mere end en halv time siden du sidst har fået vist en side, eller det kan være et opsætningsproblem på din maskine. Hvis problemerne fortsætter, så check at du har tilladt cookies i din browser, eller skriv til dbf@bridge.dk for yderligere hjælp